Ετοιμασία: 20 λεπτά
Μαγείρεμα: -
Υλικά
- 100 γραμμάρια γιαούρτι
- 100 γραμμάρια τυρί φέτα
- 2 κουταλάκια σούπας λαχανικά τουρσί (διάφορα) (ψιλοκομμένα)
- 1 σκελίδα σκόρδο (ψιλοκομμένη)
- 1 κουταλάκι σούπας ελαιόλαδο
- 1 πρέζα καυτερή πάπρικα
- Μαϊντανός (ψιλοκομμένος)
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 κουταλάκι σούπας λευκό ξίδι
Εκτέλεση
1. Σε βαθύ μπολ, τρίβουμε τη φέτα, προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά. Στην συνέχεια, ρίχνουμε τα λαχανικά τουρσί (της αρεσκείας μας), ανακατεύουμε και πάλι και προσθέτουμε το σκόρδο, ελαιόλαδο, πάπρικα, αλάτι (ανάλογα και με τη φέτα αν είναι αλμυρή) και το ξίδι.
Ανακατεύουμε, δοκιμάζουμε, προσθέτουμε κάποια ποσότητα από τα υλικά μας αν λείπει από τη γεύση, πασπαλίζουμε με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε με λίγο ακόμα ελαιόλαδο.