Για 8 κομμάτια

Ετοιμασία: 15 λεπτά

Μαγείρεμα: 20 λεπτά

Υλικά

- 700 γραμμάρια κιμάς κοτόπουλου (μισός από μπούτι, μισός από στήθος)

- 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, τριμμένο

- 1 αυγό

- ¼ μάτσο μάραθος, ψιλοκομμένος

- ¼ μάτσο δυόσμος, ψιλοκομμένος

- 1 κουταλάκι σούπας ξίδι μπαλσάμικο

- 1 κουταλάκι σούπας πάπρικα καπνιστή

- 2 κουταλάκια σούπας φρυγανιά, τριμμένη

- 2 κουταλάκια σούπας ελαιόλαδο

- Αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

1. Στον κάδο του μίξερ, βάζετε όλα τα υλικά και ζυμώνετε με τον γάντζο σε μέτρια ταχύτητα για 5-6 λεπτά. Αδειάζετε το μείγμα σε μπολ, σκεπάζετε με μεμβράνη και αφήνετε στο ψυγείο για 2 ώρες να σφίξει.

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα και καλύπτετε με λαδόκολλα ένα ρηχό ταψί. Πλάθετε το μείγμα σε 6-8 μεγάλα μπιφτέκια, τα απλώνετε στο ταψί και ψήνετε για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές. Τα σερβίρετε ζεστά με σαλάτα.