Ο βραβευμένος σεφ Γιάννης Μπρατσολιάς επιμελείται τα πιάτα του εστιατορίου του ξενοδοχείου Wyndham Poseidon Loutraki. Κάθε πιάτο του είναι ιδιαίτερο και μυρίζει Μεσόγειο και ελληνική παράδοση. Αξίζει να σημειωθεί πως ο σεφ είναι μέλος του acropolis chef club Attica
Του Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου
Ο ίδιος μιλώντας στο lykavitos.gr υπογραμμίζει «Είμαι πολύ χαρούμενος που άνθρωποι από την Αθήνα, από την Πάτρα, το Λουτράκι έρχονται στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Wyndham Poseidon loutraki για να γευτούν πιάτα από το μενού που έχω επιμεληθεί.
Κυρίαρχο στοιχείο είναι η ελληνική παράδοση και οι μεσογειακές γεύσεις». Στην συνέχεια αναφέρεται στις διεθνείς διακρίσεις του, απατώντας σε ερώτηση του lykavitos.gr
Έχεις ανακηρυχθεί chef της χρονιάς 2021 και value and quality από τον Διεθνή οργανισμό Greek taste beyond borders και τον οργανισμό Ambassador for the global gastronomy, ήταν μια διάκριση που την περίμενες, που αντικατοπτρίζει τις γνώσεις σου, τις ικανότητες σου και τους κόπους σου;
«Τους κόπους μου σίγουρα, οι ικανότητες εξελίσσονται καθώς και οι γνώσεις. Είναι τιμή μου που με επέλεξαν και ευχαριστώ τον οργανισμό, σίγουρα μου δίνει ώθηση για πολλά ακόμα πράγματα στο μέλλον».
Στο Wyndham Poseidon Loutraki
«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι με το Wyndham Poseidon Loutraki. Φέτος πέρα από το μενού μου θα κάνουμε και φεστιβάλ με πολλά γνωστά ονόματα όπως των Ζουγανέλη, Κορκολή, Μαραβέγια κ.α
Επίσης είναι ωραίος χώρος για γάμους και για συνέδρια και όλα αυτά με φαγητό ιδιαίτερο δίπλα από το μόλο, νομίζει κανείς ότι βρίσκεται κάπου μαγικά…και είναι μαγικά».
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις