Ο νεαρός επιχειρηματίας που φτιάχνει το καλύτερο κουλούρι της Αθήνας μιλά στο lykavitos.gr
Στην Αλεξάνδρας λίγο πιο κάτω από εκεί όπου διασταυρώνεται με την Κηφισίας κάθε πρωί οι μυρωδιές από τα φρέσκα κουλούρια που φουρνίζονται εκείνη την ώρα προσελκύουν τον κόσμο προς το κατώφλι του Κουλοροποείου «Σουσαμάκι». Το μικρό αυτό μαγαζί με το απίθανο κουλούρι ανήκει στον νεαρό Γιάννη Σφακιανό.
Ο ίδιος το έχει στήσει με μεράκι και πολύ αγάπη ενώ η ομάδα του είναι «ετοιμοπόλεμη».
Του Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου
Όλα δουλεύουν σα ρολόι που είναι αδύνατον από όποιον περάσει την αρχή της καθόδου της Αλεξάνδρας να μην σταματήσει να πάρει το κουλούρι του.
Εντύπωση προξενεί το εργαστήριο που είναι ανοιχτό και ο κόσμος βλέπει δια γυμνού οφθαλμού να ζυμώνονται και στην συνέχεια να ψήνονται τα κουλούρια του.
Ο Γιάννης Σφακιανός μιλά στο Lykavitos.gr με περηφάνεια για τα προϊόντα που παράγει, «Το κουλούρι μας είναι πάντα ζεστό και φρέσκο. Γίνεται μπροστά στα μάτια του κόσμου. Μακάρι να μπορούσαμε να βγάλουμε και το εργαστήριο στον δρόμο. Τα προϊόντα μας ποιοτικώς είναι τα καλύτερα και αυτό φαίνεται στην γεύση του. Η ομάδα μας είναι πολύ δεμένη και υπεύθυνη. Σκοπός μας είναι ο κόσμος που μας τιμά να γεύεται ένα πολύ ωραίο πρωινό που θα τον κρατά για όλη την ημέρα. Άλλωστε το κουλούρι είναι συνυφασμένο με την παραδοσιακή διατροφή του Έλληνα. Μάλιστα στο Κουλοροποείον «Σουσαμάκι» μαζί με τον καφέ κερνάμε και το κουλούρι για να μπορεί ο κόσμος να γεύεται πιο θρεπτικό πρωινό. Το σουσάμι άλλωστε είναι πολύ θρεπτικό και αποτελεί πηγή ενέργειας».
Ο νεαρός επιχειρηματίας είναι πηγή αισιοδοξίας και είναι γεμάτος θετική σκέψη, αποτελεί ένα υγιές πρότυπο της νέας γενιάς που εξελίσσει την τέχνη της γαστρονομίας.
Έχει ακουμπήσει ένα είδος, το κουλούρι και συνεχώς το βελτιώνει προσφέροντας στους πελάτες του μια όμορφη γευστική εμπειρία.
Αν βρεθείτε στην Αλεξάνδρας ψηλά μη διστάσετε να δοκιμάσετε ένα κουλούρι από το Κουλοροποείον «Σουσαμάκι».
Πληροφορίες:
Λεωφόρος Αλεξάνδρας 223 Αθήνα
Τηλ: 21 0645 4262
Εξυπηρετεί
Efood & Wolt